Bitcoinin arvostus: tekijät osoittavat tulevaa kasvua

Eri lähteistä saadut tilastot osoittavat – Bitcoin on pitkän aikavälin kasvun partaalla.
Glassnoden viimeisimmät tiedot paljastavat – digitaalisten omaisuuspörssien joukossa oli viime viikolla melkein 2,6 miljoonaa bitcoinia. Yli 31 miljardin dollarin arvoinen Bitcoinin määrä on kuitenkin alhaisempi kuin viime vuonna (2,8 miljoonaa BTC).

Huolimatta siitä, uutiset saattavat näyttää optimistisilta, kun Glassnode ehdottaa, että vähemmän Bitcoineja on pörssissä, sitä alhaisempi myyntipaine näyttää

Näkemys seuraa todennäköisesti historiallista tietoa, mikä osoittaa, että sijoittajat ovat siirtymässä pörsseistä, kun he tuntevat olonsa varmoja erityisesti digitaalisten omaisuuserien suhteen. Samaan aikaan virtaus pörsseihin kasvaa vastaavasti, kun omaisuuseristä tulee riskialttiimpia pitää hallussaan.

Sillä välin Bitcoin jatkaa 12 000 dollarin markan testaamista, vaikkakin se laski hiukan alle 11 800 dollaria julkaisuhetkellä, mukaan CoinMarketCap . Huolimatta siitä, että maailman suurin digitaalisten hyödykkeiden ulkomainen kulta , jonka kanssa sillä on huomattavasti korkea positiivinen korrelaatio heinäkuun lopusta lähtien. Bitcoin Trader hinta nousi, kun taas kulta yritti jälleen saada takaisin sen jälkeen, kun jalometalli kärsi suurimman hinnanlaskun seitsemän vuoden aikana tässä kuussa.

Scoven mukaan positiivinen korrelaatio Bitcoinin ja kullan välillä on edelleen positiivinen, mikä osoitti, että molempia omaisuuseriä pidetään arvonvarastoina taloudellisen epävarmuuden aikoina.

Harmaasävy näkee lupaavan kasvun

Tämän lisäksi suurin kryptovaluutta-sijoitusten hallinnointiyhtiö Grayscale julkaisi raportin tässä kuussa ja kuvaa myös kasvavaa etäisyyttä pitkäaikaisten sijoittajien ja kauppiaiden hallussa olevissa Bitcoine-määrissä.

Lisäksi haltijoiden bitcoinien lukumäärä kasvaa jatkuvasti harmaasävyjen tietojen mukaan. Lisäksi johtava krypto-sijoituspalveluyritys uskoo, että haltijakolikoiden kasvu merkitsee kertymistä, jota pidetään nousevana ja lupaavana indikaattorina Bitcoinille.

Bitcoinin kysyntä liittyy nykyiseen taloudelliseen tilanteeseen, todetaan raportissa, koska vertailukohtaa pidetään yhä enemmän arvonvarastointina ja suojauksena instituutiosijoittajien inflaatiota vastaan:

Ennennäkemättömän rahatalouden ja finanssipolitiikan elvytysten keskellä sijoittajat etsivät keinoja suojautua jatkuvasti kasvavalta rahatarjonnalta. Koska Bitcoinilla on ainutlaatuisia ominaisuuksia – kuten sen todennettavissa oleva niukkuus ja tarjonta, jota keskusviranomainen ei voi hallita – uskomme, että sitä voidaan hyödyntää arvon säilyttäjänä ja keinona paeta tätä suurta rahainflaatiota.
Varastosuhde virtaussuhteeseen

Bitcoinin niukkuudesta tulee entistä kriittisempi tekijä Grayscalen Bitcoin-arvoanalyysissä. Toinen mittari, johon harmaasävy vetoaa, osake / virta-suhde, ilmaisee myös Bitcoinin tulevaisuuden härkäajoa. Sen mukaan Bitcoinin pitäisi saavuttaa 100 000 dollarin merkki viiden vuoden aikana ja kasvaa jopa tulevaisuudessa edelleen.

Kannan ja virtauksen suhde (S2F), tai malli, joka julkaistiin ensimmäisen kerran vuoden 2019 alussa, viittaa hyödykkeiden niukkuuden mittaajaan. Analyyttinen työkalu käsittelee Bitcoinia hyödykkeenä, kuten kulta tai hopea, jolla on rajallinen tarjonta. Se lasketaan jakamalla omaisuuserän nykyinen tarjonta sen vuotuisella tuotannon kasvulla.

Bitcoinin tarjonta on rajoitettu 21 miljoonaan, ja viimeisen Bitcoinin odotetaan louhivan vuoteen 2140 saakka, kun otetaan huomioon kaivosmiesten palkkioiden vähentyminen joka neljäs vuosi. Tämä tarkoittaa, että niukkuus on luonteeltaan Bitcoin, mikä tekee siitä jo arvon säilyttäjän ja antaa suuremman S2F-suhteen.

Logiikan mukaan korkeampi S2F-suhde osoittaa alhaisempaa tulevaa tarjontaa ja samaa tai mahdollisemmin omaisuuden kasvavaa arvoa pitkällä tähtäimellä.

Tämän mukaan Grayscale paljastaa, että niukkojen rahavarojen, kuten Bitcoinin, kysynnän pitäisi kasvaa edelleen, jos inflaatio kiihtyy rahajärjestelmissä. Lisäksi suurin salaussijoituspäällikkö ennustaa, että niukkaan rahamääräisen omaisuuden, kuten Bitcoinin, kysynnän pitäisi kasvaa entisestään, jos valuuttojen arvo jatkaa maailmanlaajuista menetystä